Paklausta, kokia jos dabartinio švytėjimo ir grožio paslaptis, politikė nė nedvejodama atsakė, jog dėl to kaltas užimtumas: „Prezidentinės kampanijos metu numečiau gana nemažai svorio. Ir tuo labai džiaugiuosi“, - atviravo ji.

Taip pat L.Graužinienė nepamiršo paminėti jos stiliumi besirūpinančio stilisto Manto Petruškevičiaus: „Noriu padėkoti Mantui už pagalbą. Džiaugiuosi sutikusi tokį gerą, šiltą žmogų. Jo profesionalūs patarimai man reikalingi dar ir šiandien, nes su kiekviena diena, man, kaip kandidatei, atsakomybė už kiekvieną pasakytą žodį ir už tai, kaip aš atrodau, didėja“.

Paklaustas, ar savo patarimais prisidėjo prie vaizdžiai pasikeitusių L.Graužinienės formų, M.Petruškevičius tikino visą dėmesį skyręs moters stiliui ir sveikos gyvensenos jos nemokinęs:

„Loretos nereikia skatinti nei sveikai maitintis, nei prisižiūrėti, ji ir pati labai puikiai suvokia, ką ir kaip reikia daryti. Mano darbas buvo šiek tiek apšlifuoti moters stilių, manau, kad mums pavyko net geriau nei tikėtasi. Loreta pastaruoju metu numetė nemažai svorio, tačiau tam neprireikė sporto salių ar specialių dietų, jos užimtumas yra didžiulis. Dienotvarkė tokia girežta, kad vieną minutę ji sostinėje, kitą – jau lekia į kitą miestą“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją