„Dažnai gaunu komplimentų, kad esu seksuali, bet nelabai imu tai į galvą- daug kas kuriai kužda į ausį komplimentus, kokia ji viliojanti, tačiau vis vien malonu girdėti, kad laimėjau tokį įvertinimą“, - įspūdžiais su Posh.lt dalijasi Genutė.

Moteris pasakoja, kad ši savybė nėra neigiamas dalykas, tačiau svarbi ta plonytė linija tarp seksualumo ir vulgarumo. „Tai, kas vulgaru – nelygu seksualumui“, - konstatuoja moteris.

G.Žalienė sako, kad seksualumo paslapties neturi, tačiau moterį žavi savimi pasitikintys, atsipalaidavę ir per daug negalvojantys apie savo išvaizdą žmonės.

„Patraukli ta moteris, kuri nebijo garsiau nusijuokti, jei jai juokinga, yra atsipalaidavusi, į baseiną su veidrodėliu nelipanti ir svarbiausia - patraukianti vidiniu pasauliu, jos kalba nesisuka vien apie pudras, nuolaidas ir savaiminį įdegį, ir, žinoma, pasitiki savimi. Be to, svarbu, kad moteris aklai nesektų mada, jos apranga neturėtų būti pedantiškai suderinta. Tai neįdomu“, - subtilumus aiškina G.Žalienė.

Kaip rašoma Posh.lt pranešime, garbingą antrąją vietą seksualiausios moters rinkimuose užima grupės „69 danguje” narė Goda Sabutytė. Trečioji vieta atiteko seksualios moters įvaizdžio besikratančiai Jurgitai Tvarijonaitei. Vos viena vieta žemiau, ketvirtoje, atsidūrė ne kartą vyrų išrinkta geidžiamiausia „69 danguje” atlikėja Karina Krysko.

Penktą vietą dalijasi net trys žavingos moterys: „Pamilk save“ konsultantė Aistė Jasaitytė, į Niujorką išvykusi dirbti Giedrė Rusytė bei modelis Vaida Židonytė.

TV laidų vedėjai Aistei Paškevičiūtei atiteko šeštoji vieta, o „Fashion gates“ valdybos pirmininkei Astai Valentaitei, deja, atiteko paskutinė – septinta vieta.

Apklausoje iš viso dalyvavo 1018 POSH skaitytojų. Seksualiausios moters rinkimuose kandidatavo 9 moterys: Genutė Žalienė (16%), Goda Sabutytė (15%), Jurgita Tvarijonaitė (14%), Karina Krysko (11%), Aistė Jasaitytė (10%), Giedrė Rusytė (10%), Vaida Židonytė (10%), Aistė Paškevičiūtė (8%) ir Asta Valentaitė (6%).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją