Pagal užsakymą pagamintas lagaminas pavadintas „Pusryčiai dykumoje“ ir yra vienas dailiausių, kokie tik buvo kada nors sukurti LV. Nors lagaminai jums gali pasirodyti senamadiški, šis yra kimšte prikimštas įvairiausių įtaisų ir aprūpina visokeriopomis pramogomis kelyje. Dėl savo sudėtingumo tai taip pat buvo vienas didžiausių iššūkių mados namų dizaineriams.

„Klientas norėjo žiūrėti televiziją ir pasiūlyti kavos draugams, kad ir kur pasaulyje jis keliautų, įskaitant atokiausią dykumą, - pasakoja Patrick-Louis Vuitton. - Sėdėjome prie šio pietų stalo valandą ir paišėme jo svajonių lagamino eskizus. Įmontavome dvi saulės baterijas plokščio ekrano TV ir DVD grotuvui, radijo siųstuvą-imtuvą ir kavos aparatą.“

Mados namams prireikė metų ir dešimčių tūkstančių dolerių, kad išspręstų visas problemas, kurios kilo kuriant tokį neįprastą produktą. Tačiau kai šis raudonas lagaminas buvo baigtas, klientas liko patenkintas. Galutinė kaina neatskleidžiama.

Nors šis lagaminas – tikra prabanga, LV kūrybos direktorius Marcas Jacobsas netiki, kad prabangūs lagaminai kada nors sugrįš, rašo „Softpedia“.

„Nemanau, kad praktiška keliauti su lagaminu, - sako jis. - Prabangi kelionė – tai kelionė su dantų šepetuku. Ir viskas. Tiems žmonėms, kurie tikrai gyvena prabangiai, nereikia pakuotis daiktų. Jie visko turi, kad ir kur nukeliautų.“