„Eurovizijoje“ su „LT United“ dalyvavęs Andrius Mamontovas tokius Sashos Son(g) pareiškimus vadina juokingais, teigiama laidos „Super L.T.“ pranešime spaudai. Sako, kad tai išsišokimas ne laiku ir ne vietoje: „Čia toks jausmas kad daromas tarptautinis skandalas, neva rusai bando susidoroti su lietuviais, tačiau tai netiesa“.

„Eurovizijoje“ kartu su A. Mamontovu dalyvavęs kitas scenos vilkas - Saulius Urbonavičius-Samas šią situaciją vertina dviprasmiškai. Jo nuomone, gerai yra atkreipti dėmesį į save bei provokuoti publiką, bet negalima perlenkti lazdos ir nedalyvauti: „Kas gali Ispanijoj žinoti apie Sasha Son? Jeigu jis būtų našlaitis be kojos, visi sužinotų ir į „Youtube“ įdėtų. Tada galbūt daina įgautų kitą atspalvį“.

Ką patyrę dainininkai mano apie Sashos Son(g) nesutarimus su „Eurovizijos“ organizatoriais ir ką nutylėjo Dimos prodiuseris, - laidoje „Super L.T.“ šį ketvirtadienį, prieš pat didįjį pusfinalį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją