„Debra yra ir supertalentinga aktorė, ir Amerikos numylėtinė. Jos gebėjimas visur prisitaikyti ir humoro spindesys mums nepaliko abejonės – ši aktorė buvo vienintelis mūsų pasirinkimas pagrindiniam Molės Keigan vaidmeniui. Mes taip pat tikimės, kad ji pasidalins ne tik savo kerinčia šypsena, bet ir drabužine”, – pranešime spaudai sako nuo birželio 1-osios TV3 žiūrovus džiuginsiančio serialo „Žmona ant ledo” kūrėjai.

Naujasis serialas – seksuali, nuovoki ir be proto smagi istorija apie 41-erių sulaukusios Molės gyvenimą po skyrybų su Holivudo studijos vadovu.

„Žmona ant ledo” – sąmojo, šiek tiek išdykėliško vėjavaikiškumo kupinas scenarijus ir visus liečianti drama bei jos pikantiškos detalės – holivudiško stiliaus skyrybos ir reabilitacija po jų.

Į perpus jaunesnę merginą iškeistos Molės vaidmenį kurianti D. Messing TV3 žiūrovams yra puikiai pažįstama per TV6 rodyto serialo „Vilas ir Greisė” („Will & Grace“) gerbėjams. Aktorę taip pat galima pamatyti pamėgtuose filmuose – „Ir štai priėjo Poli” („Along Came Polly”), „Holivudas mirė” („Hollywood Ending”), „Vedybų data” („The Wedding Date”).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją