Visą šventės laiką veiks menų dirbtuvėlės, kuriose bus galima iš įvairių priemonių pasidaryti meniškų darbelių, atvirukų, mažų suvenyrų. Tai gali tapti puikia dovana mamoms.

„Paslaugų biure” Vilniaus mokytojų namuose įsikūrusios mokyklėlės, studijos vaikams teiks informaciją apie savo veiklą, padedančią jaunai asmenybei bręsti ir meniškai tobulėti. Kiti tuo metu turės galimybę pasimatuoti savo ūgį, nustatyti pėdos dydį arba tiesiog sužinoti kiek po skanių pusryčių ar pietų svorio priaugo.

Renginio metu mažiesiems bus sudarytos sąlygos smagiai pažaisti, bendrauti su savo bendraamžiais.

Susirinkusius pasveikins organizatoriai bei Europarlamentaras Justas Vincas Paleckis.

Ne pirmi metai rengiant šventę Motinos dienai, savo naujausias kolekcijas pristato Vilniaus dailės akademijos Kostiumo dizaino katedros studentai. (Projekto vadovė doc. Danguolė Brogienė). Šiemet jie irgi pasirodys, rašoma Mokytojų namų pranešime spaudai.

Renginyje koncertuos vaikų dainavimo studija „Mikrofonas” (vad. Giedrius Balutas), menų mokyklėlė „Debesėliai”(vad. Danguolė Račienė) bei Rūta Lukoševičiūtė. Ši atlikėja bus ir viso renginio vedėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją