V. Perminaitės ir kartu vykusių verslo partnerių tikslas buvo pamatyti tai, ką ji siūlys savo klientams, apžiūrėti viešbučius, tačiau be viso to – ir pasilinksminimų vietas. „Aišku, aplankiau klubą „Pacha“, nes sakoma, jeigu buvai ten, vadinasi buvai pačiame geriausiame pasaulyje klube“, - šypsojosi ji.

Pasak Viktorijos, Ibizoje linksmybių sezonas atidaromas balandžio paskutinėmis dienomis, todėl prieš tai ten galima sutikti daugiau vyresnio amžiaus žmonių.

„Kol kas ten ramu, bet jau nuo kitos savaitės prasidės tai, apie ką yra girdėję žmonės. Tačiau tai – labai trumparegiškas matymas, mes labai daug ko nežinome apie šią salą. Aš per savo balkono langą, kuris stovėjo įlankoje ant jūros kranto, penkis kartus fotografavau tai, ką mačiau – kokia graži pakrantė, vanduo žydras, saulė... Sala turi ir kalnus, ir paplūdimį, ir nacionalinį parką, kuris yra įtrauktas į UNESCO “, - įspūdžiais dalinosi ji.

„Ten gali ir su šeimomis gyventi atokiau nuo centro. Ten yra sala, kurioje telpa viskas – nuo grožio, pasyvaus poilsio iki linksmybių“, - kad Ibiza skirta tik jaunimui, bandė paneigti Viktorija.

Ispanijoje jau viešėjusi V. Perminaitė prisipažino, kad tai yra šalis, kurioje ji norėtų gyventi, žinoma, po Lietuvos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją