Naujajame seriale Almą vaidina garsi Venesuelos aktorė Scarlet Ortíz yra puikiai pažįstama ir Lietuvos žiūrovams. Žavioji Scarlet vaidino filmuose „Jausmų vandenynas“ („Tropico“), „Tu – mano gyvenimas“ („Mi vida eres tu“), „Kamila“ („Todo sobre Camila“), „Meilės paslaptys“ („Secreto de amor“), „Luiza Fernanda“ („Luisa Fernanda“), „Trys seserys“ („Mis Tres Hermanas“).

Aktorė garsi dėl savo nepriekaištingo pietietiško grožio – ji net buvo išrinkta dalyvauti „Miss Venesuela“ konkurse, pranešime spaudai rašo TV3.

Almos mylimąjį seriale vaidina taip pat garsus meksikiečių aktorius Jose Angel Llamas. Lietuvos žiūrovams jis yra žinomas iš serialų „Nupirkta meilė“ („Amor comprado“), „Pavogta meilė“ („Amor descarado“), „Kerštas“ („La venganza“).

Naujoji TV3 istorija „Maištingoji siela“ yra serialas apie merginą, kurios charakteris šiurkštus, o siela nepalenkiama. Kaip teigia patys serialo kūrėjai, pagrindinė herojė panaši į laukinę kumelę – aistringą, neprijaukintą, bet visada ištikimą sau ir savo laisvei.

Skurde užaugusi Alma visiškai nežino savo tikrosios kilmės, o kai likimas maištautoją atneša į Dono Patricijaus rančą, į kurią ji priimama iš gailesčio, jos gyvenimas apsiverčia aukštyn kojom. Rančoje maištautoja sutinka jos administratorių Chuaną Pablą Roblesą.

Mergina jaučia, kad tai jos gyvenimo meilė, tačiau ar likimas leis jiems būti kartu? Almos laukia daug išbandymų, naujų pokyčių ir išgyvenimų. Stipresnė už merginos maištą gali būti tik meilė...

Seriale vaidina ir daugiau garsių aktorių: Luis Jose Santanderas, Lisette Morelos, Patty Alvarez, Leonardo Daniel ir kiti, kurių vaidybą žiūrovai galės išvysti šiais metais sukurtoje TV3 premjeroje „Maištingoji siela“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją