Vaikai kartu su aktoriais nukeliaus į nuostabų fantazijų pasaulį ir susipažins su nepaprastais jo gyventojais – vaiduokliais. Ar tamsa turi spalvą? Ką ji atspindi? Atidengus paslapties šydą, visi sužinos, kur gyvena, ką mėgsta ir kaip rengiasi šios vaiduokliškos būtybės.

Pirmą kartą vaikai galės pamatyti kitokį, nei įprasta, spektaklį. Ir ne tik siužetu. Įdomiai atrasta ir spektaklio išpildymo forma.

Kaip rašoma teatro pranešime spaudai, galėsite pamatyti šviesos kontrastų žaidimą tamsoje. Dar niekada nematytos personažų figūrėlės ir jų plastika apšviesta magiška tamsoje švytinčia šviesa. Vaikai pamatys per trisdešimt tokių švytinčių personažų.

Spektaklis prisotintas įspūdingų kontrastų, gyvų garsų, muzikos, gyvo dainavimo. Šis spektaklis praplės vaikų požiūrį į teatro galimybes. Tai puiki proga susitikti su jau pamėgtu ir pamiltu „Raganiukės teatru“. O tiems, kurie dar neapsilankė „Raganiukės teatre“ bus puiki proga ateiti ir atrasti tai, kas sukelia šypseną veide, o sieloje norą ateiti dar kartą.

Spektaklį „Vaiduokliukas“ galite pamatyti jau šį šeštadienį (gegužės 2d.) 12 valandą „Raganiukės teatre“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją