Nors šia veikla SezzY užsiima dar tik porą mėnesių, tačiau jau yra sukūręs keliolika kūrinių, iš kurių du jau yra parduoti. Kol kas naujasis muzikos prodiuseris nenori atskleisti, kas įsigijo jo kurtą muziką, tačiau teigia, kad, tikriausiai, tai ir taip greit paaiškės ir klausytojai patys galės įvertinti naujus muzikos kūrinius.

„Ši sritis man visada buvo įdomi, bet tiek daug visko dariau, kad pradėti kurti muziką paprasčiausiai nelikdavo laiko. Problema tik ta, kad turiu daugybę idėjų ir nedaug laiko joms įgyvendinti, todėl dažnai prie kompiuterio sėdžiu iki paryčių. Lietuvos muzikoje dažnai pasigendu kokybės, todėl manau, kad Lietuvos atlikėjams turėtų būti įdomu išgirsti, tai ką darau“ – pranešime spaudai teigia SezzY.

Atlikėjas prisipažino, kad ketina muziką pardavinėti ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje, kur yra įprasta ją įsigyti internetu.

Klausyti SezzY kūrybos (reikalinga Winamp programa)

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją