Suberkite miltus ir pipirus į minkymo indą. Sukapokite sviestą ir sūrį plaktuvu arba šakute. Tuomet suberkite riešutus ir lengvai išplaktus kiaušinių trynius. Maišykite, kol masė pasidarys vientisa.

Suminkykite tešlą dubenyje (apie 10-20 min.), ją padalinkite pusiau. Suformuokite tešlos ,,batonėlius“ apie 20 cm ilgio. Suvyniokite tešlos gabalus į plastikinius maišelius ir padėkite šaltai 2 val.

Įkaitinkite orkaitę iki 200 C karščio. Tešlos ,,batonėlius“ supjaustykite 0,5 cm storio skridinėliais. Juos dėkite ant kepimo popieriaus ir kepkite 8-10 min, kol viršus ir apačia lengvai apskrus.

Štai ir viskas – skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją