Socialinės apsaugos ir darbo ministrė taip pat patikino neketinanti kitą trečiadienį įvyksiančiame "Sodros" tarybos posėdyje pateikti naują kandidatūrą.

Kaip vienas realiausių kandidatų į šį postą Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos bei "Sodros" užkulisiuose minimas vasario pradžioje laikinai vadovauti socialinio draudimo fondui paskirtas šiuo metu "Sodros" direktoriaus pavaduotojo pareigas einantis Skirmantas Rimkus.

S. Rimkus BNS teigė, kad jam nebuvo pasiūlyta užimti "Sodros" vadovo posto.

"Nesu apsisprendęs, nes apie tai dar nesvarsčiau", - sakė S. Rimkus, atsakydamas į klausimą, ar sutiktų užimti siūlomas pareigas.

Į buvusio "Sodros" direktoriaus Aido Pikioto vietą ministrė anksčiau siūlė Viktoro Valcerio, šiuo metu vadovaujančio "Sodros" Klaipėdos teritoriniam skyriui, kandidatūrą.

V. Valceris šio posto atsisakė, kai Specialiųjų tyrimų tarnybos pareigūnai ėmė domėtis jo ankstesne veikla. Praėjusį savaitgalį V. Valceris, įtariamas piktnaudžiavimu tarnyba ir oficialių dokumentų klastojimu, buvo suimtas.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją