„Nesiruošiame atsisakyti idėjos, bet, deja, yra kaip yra“, - sako vienas „Bravo“ apdovanojimų organizatorių Gytis Daugėla.

Paskutinį kartą „Bravo“ buvo surengti 2006 metų kovo mėnesį. Praėjusių metų pavasarį vienas „Bravo“ muzikinių apdovanojimų vardo bendrasavininkių Arūnas Valinskas žadėjo keisti apdovanojimų formatą, įvesti kelias naujas nominacijas, perkelti juos į rudenį, tačiau kalbos taip ir liko kalbomis.

A.Valinskui pasukus į politiką, jo partneris rengiant „Bravo“ apdovanojimus G.Daugėla praėjusių metų gruodžio mėnesį, kalbėdamasis su KLUBAS.lt žurnalistu, tvirtino, kad 2009 metų pradžioje „Bravo“ turėtų atgimti, tačiau nei sausio, nei vasario mėnesį nebuvo galima išvysti nė vieno „atgimimo“ požymio.

„Be televizijos tokius renginius daryti sunkoka. Noras yra, bet nėra finansavimo. Mes bandome, deriname, bet kaip ten bus – laikas parodys. Yra labai daug žadančių, bet mažai vykdančių“, - atsiduso G.Daugėla.

Kiti vienu svarbiausių Lietuvos popkultūros įvykiu laikyti „Radiocentro“ muzikiniai apdovanojimai šiemet tapo tik varganu šešėliu kažkada buvusios didybės ir reikšmės. G.Daugėla tvirtina, kad jam nesinori rengti panašaus lygio klubinių apdovanojimų, skirtų siaurai auditorijai. „Manau, kad tai turėtų būti šventė ne tik žiūrovams, bet ir muzikantams. Šiuo atveju („Radiocentro“ apdovanojimai – KLUBAS.lt pastaba) jokios šventės muzikantams nemačiau, tai buvo tiesiog renginys, kad jį surengtų ir užsidėtų varnelę, o mes tokių dalykų nedarysime, - sakė G.Daugėla. – Toks renginys turėtų būti ne 500 žiūrovų, o mažiausiai pusei Lietuvos – tokios buvo tradicijos, nes tai viena priemonių platinti mūsų muzikinę kultūrą“.

Tuo metų, kai popkultūros apdovanojimų organizatoriai kelia baltą vėliavą, šalies alternatyvinės kultūros entuziastai jau ketvirtus metus iš eilės rengia vis labiau populiarėjančius apdovanojimus „A.LT“. Šiemet jie turėtų būti surengti kovo 21 dieną, tačiau be kelių pranešimų žiniasklaidai, kol kas daugiau jokios informacijos apie „A.LT“ nepateikiama. Oficialioje „A.LT“ svetainėje paskutinė naujiena datuojama praėjusių metų kovo 1 diena.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją