Panašiu metu šeštadienį vykusiame mače įmušė ir Marius Kižys. Jo klubas Žabžės "Gornik" (Lenkija) apsikeitė įvarčiais su Pitesčio "Arges" (Rumunija), o 58 minutę M.Kižys vėl išvedė "Gornik" į priekį. Visgi rumunai vėliau išlygino rezultatą - 2-2. Lietuvis rungtyniavo antrąjį kėlinį.

Keli lietuviai žaidė atstovavo ir kitiems Lenkijos klubams. Lodzės "Widzew" sužaidė lygiosiomis 1-1 su trečio diviziono Otvoko "Start". Nuo antrojo kėlinio "Widzew" ekipoje žaidė Mindaugas Panka, o visas rungtynes aikštėje praleido į komandos peržiūrą atvykęs buvęs "Vėtros" legionierius Dejanas Milošeskis. Lietuvis Darvydas Šernas prie "Widzew" prisijungė tik sekmadienį.

Antras "lietuviškas" Lodzės klubas LKS 2-3 pralaimėjo trečio diviziono Čestochovo "Rakow" klubui. Iš lietuvių LKS komandoje aikštėje pasirodė Nerijus Radžius, kuris rungtyniavo iki 60 minutės.

Pruškovo "Znicz" lygiosiomis 0-0 sužaidė su ketvirtojo diviziono Novi Sočo "Sandecja" ekipa. "Znicz" vienuolikei atstovavo Nikolajus Misiukas ir peržiūroje dalyvaujantis Gediminas Butrimavičius.

Vodzislavo "Odra" 1-2 pralaimėjo "OFK Sliwen 2000" (Bulgarija) klubui. Lenkijos komandos gretose po keitimo žaidė puolėjas Deivydas Matulevičius.

Draugiškoje Čekijos klubų dvikovoje Libereco "Slovan" be įvarčių 0-0 sužaidė su Česke Budejovicų "Dynamo" komanda. "Slovan" gretose Tomas Radzinevičius žaidė nuo 60 minutės.

Igno Deduros atstovaujamas Maskvos "Spartak" (Rusija) 1-1 išsiskyrė su "Timisoara" (Rumunija). Rezultatą rusai išlygino tik 87 minutę. I.Dedura aikštėje išbuvo visas rungtynes.