Anglijos žiniasklaidoje iškart pasipylė spėlionės, kas taps naujuoju „Chelsea“ vairininku. Kaip rašo football.co.uk, realiausiais L. F. Scolari įpėdiniais įvardijami olandas F. Rijkaardas, jo tautietis, Rusijos rinktinės strategas Guusas Hiddinkas ir praėjusį sezoną Londono ekipą treniravęs Avramas Grantas. Tačiau anglų žiniasklaidos spėjimu, pastarajam „Chelsea“ galėtų pasiūlyti darbą tik iki sezono pabaigos.

G. Hiddinko agentas Ceesas van Nieuwenhuizenas skeptiškai įvertino jo kliento galimybę imtis darbo Londone. „Šiuo metu jo tikslas patekti su Rusijos rinktine į pasaulio čempionatą - ketvirtą kartą su ketvirta skirtinga komanda. Nėra jokių galimybių, kad jis atsidurs „Chelsea“, nes jam labai patinka dabartinis darbas“, - kalbėjo agentas.

„Nieko negaliu jums pasakyti, nes man manęs tai nedomina. Šiuo metu aš dirbu čia“, - žurnalistams atkirto pats G. Hiddinkas, pakalbintas Rusijos rinktinės treniruočių stovykloje Turkijoje.

Tuo metu F. Rijkaardo agentas prasitarė, kad jo klientą domintų „Chelsea“ darbo pasiūlymas. „Jis yra didelis futbolo ir „Premier“ lygos fanas, todėl natūralu, kad norėtų dirbti Anglijoje“, - teigė F. Rijkaardo agentas Perry Overeemas.

„F. Rijkaardą domintų ilgalaikis pasiūlymas. Be abejo, viskas priklausytų nuo sąlygų, tačiau jis nenorėtų imtis darbo metams ar pusantriems. Mano klientą domintų darbas vienoje stipriausių Europos lygų ir ypač „Chelsea“ komandoje“, - pridūrė agentas.

F. Rijkaardas 2003-2008 treniravo „Barcelona“ vienuolikę, su kuria dukart laimėjo Ispanijos pirmenybes (2004-2006 m.), dukart - Ispanijos supertaurę (2005 ir 2006 m.) bei kartą - Čempionų lygą (2006 m.).

Beje, naujienų agentūros AFP duomenimis, išsiskyrimas su L. F. Scolari smarkiai papurtys „Chelsea“ kišenę, mat brazilui priklauso 15 mln. svarų sterlingų išeitinė kompensacija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją