Šaltiniai teigia, kad į dainininką panašus paauglys, kurį buvo galima pamatyti vasario mėnesį Amerikoje rodytame dokumentiniame filme " Interviu, kurio jums nerodytų" (Michael Jackson Take 2: the Interview They Wouldn't Show You), yra jo sūnus.

Paauglį buvo galima pamatyti iki šiol nedemonstruotoje vaizdajuostėje, kurioje M.Jacksonas įamžintas 1998 metais, su šeima ir draugais apžiūrintis Kalėdų dovanas. Dabar dainininkui artimi šaltiniai sako, kad šis vaikinukas yra didžiausia "popmuzikos karaliaus" paslaptis.

Bulvariniam Amerikos laikraščiui "Globe" šaltinis sakė: "Žmonės mano, kad pažįsta Michaelą, bet patikėkit manim, taip nėra".

Michaelas vienam draugui esą sakė: "Nenorėjau, kad kiekvieną jo žingsnį stebėtų visas pasaulis. Norėjau suteikti jam galimybę augti normaliai. Niekas nesuprato, kad galėčiau taip padaryti".

M.Jacksonas turi tris kitus vaikus - Paris, Prince'ą Michaelą (Princą Maiklą) ir Prince'ą Michaelą II.

Tuo tarpu buvusi M.Jacksono žmona Debbie Rowe (Debi Rou), kuri pastarosiomis savaitėmis tapo viena didžiausių dainininko gynėjų, nuo šio naujausio skandalo atsiribojo.

Paklausta, ar M.Jacksonas turi kitų vaikų, ji atsakė: "Turite klausti jo".

Dainininko atstovas spaudai Stuartas Backermanas (Stiuartas Bakermanas) tvirtina, kad vaizdajuostėje matomas paauglys yra žvaigždės krikštasūnis.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją