“Vakarėlis specialiai rengiamas pirmadienį, o ne antradienį, kad žmonės galėtų kitą dieną neskubėti į darbą, o išsimiegoti. Nepriklausomybės švenčių proga “Gravity” bus sukurtas interjeras laisvės tematika. Jos esminiais elementais taps debesys, kurių dėka Vilnius bus simbolizuojamas kaip laisvas, individualus ir nuolat augantis miestas. Atmosferos kūrimas patikėtas “Pulse AD” renginio metu įspūdingai debiutavusios erdvių kūrėjų grupės “Amber Drops” nariui Gemdis. Jo dėka klubo lankytojus stengsimės pakelt iki devinto dangaus”, - teigiama klubo “Gravity” pranešime spaudai.

Pagrindinis reginio svečias - Latvijoje populiariausiu šiuo metu laikomas Bogdan Taran, kuris Lietuvoje lankosi jau ne pirmą kartą. Savo karjerą pradėjęs 1992-ais metais, DJ’us labiausiai žinomas kaip radijo stoties “European Hit Radio” šokių muzikos laidų kūrėjas. Penktadieniais pristatantis karščiausius savaitgalio įvykius ir naujus šokių muzikos kūrinius laidoje “Dance Box”, Bogdan Taran spėja atlikti ir rezidento "vaidmenį" naujausiame Rygos klube “Dizzi House”.

Ankščiau DJ’us yra buvęs ir tokių legendinių Latvijos klubų rezidentu kaip “Metro” bei “Nautilus”, o 2000-ais įrašęs savo pirmąjį autorinį kūrinį, netrukus tapo ir pirmojo latviško vinilo prodiuseriu.

Svečiui iš kaimyninės šalies vakarėlyje “Independence Day” pritars vilnietis DJ 2Fresh iš “Boogaloo” komandos. Praėjusį savaitgalį jis iškilmingai paminėjo savo veiklos penkmetį. Tikimasi, kad 2Fresh klubo vakarėlyje sugros itin energingą “funk” ir “broken beats” set’ą.

Klubo “Gravity” barmenai nepriklausomybės atkūrimo dieną žada trispalvius kokteilius, bei taurius gėrimus iškilmingai linksmų švenčių proga. Renginio pradžia 21 val.