Kaip Eltos korespondentui sakė "Neptūno" atstovas Algis Ercius, 28 metų 213 centimetrų ūgio Klaipėdos krepšinio komandos vidurio puolėjas K. Christiansonas jau išsigydė spalį patirtą traumą ir grįžta į uostamiestį. Šis amerikietis krepšininkas dar sezono pradžioje atvyko į "Neptūną" sustiprinti komandą, tačiau jau antrose rungtynėse patyrė sunkią kojos traumą.

Buvo manoma, kad K. Christiansonas iš viso nebegrįš į Klaipėdą, tačiau prieš pat prasidedant ketvirtajam LKL čempionato ratui jis vis dėlto apsisprendė padėti "Neptūno" komandai. Anot A. Erciaus, tokio aukštaūgio krepšininko "Neptūno" komandai trūko viso čempionato metu.

Tikimasi, kad amerikietis sustiprins klaipėdiečių žaidimą po krepšiu, kur iki šiol lengvai karaliaudavo visi varžovai. LKL čempionate iki traumos K. Christiansonas suspėjo sužaisti dvejas rungtynes su "Nafta" ir "Žalgiriu". Per aikštėje praleistas iš viso 29 minutes jis suspėjo pelnyti 12 taškų ir atkovoti 7 kamuolius.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją