Aladinas, gatvių padauža, gyvena dideliame mieste su savo ištikima beždžionėle Abu. Kaip pranešime spaudai rašo LNK, princesė Žasmin slapčia palieka rūmus, kuriuose yra įkalinta, ir turguje atsitiktinai susitinka Aladiną.

Įsakius viziriui Džafarui, Aladinas priverčiamas padėti sultono padėjėjui gauti paslaptingą lempą, kurios dėka jis perimtų iš sultono sostą. O Aladinui stebuklingoji lempa, pildanti norus, - vienintelis šansas vesti princesę, nes pagal įstatymą ji privalo ištekėti tik už princo. Nors sukurtas dar 1992-aisiais, rytietiškasis „Aladinas“ niekada nebuvo rodytas per televiziją.

LNK pasirašytas kontraktas su pasauline kino gamybos milžine „Disney“ žiūrovams leis išvysti ir kitus „Disney“ kompanijos šedevrus. Rubrikoje „Nuostabus „Disney“ pasaulis“ bus parodyti tokie pastarųjų metų „Disney“ kompanijos hitai kaip „Monstrų biuras“, „Viščiukas Cypsius“, „Iš vabalų gyvenimo“, „Žuviukas Nemo“, „Heraklis“, „Misija karvės“.

Rubrika „Nuostabusis „Diseny“ pasaulis“ - antrą kiekvieno mėnesio penktadienį per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją