Lygiai taip pat aštriai ciklo senbuvis ruošiasi ir šį kartą – tiesa, ant jo pečių krinta dar didesnė atsakomybė, mat turės į kontekstą įvesti ir abu pirmąkart tokiame „mashup“ amplua pasirodysiančius svečius.

Pastaruoju metu intensyviai studijoje su Mario Basanov besidarbuojantis Vidis – karštai laukiamas daugelyje Lietuvos diskotekų. Savo intelektualiu deep garsu jis veda iš proto visus, kurie netingi įsiklausyti į muziką. Tokios – tiek klausomos, tiek šokamos – įdomiojo house pionierius atsineš ir į „Woo“. Drauge Vidis atsiveš ir trečiąjį „Cocastyle“ spektaklio aktorių – šiuo metu Panevėžyje reziduojantį Few Nolder.

Besiruošdami pasirodymui artistai, kalba artimi jiems visuomenės nariai, kartu praleis net dvi naktis…

Į Vilnių jau trečiadienį atvykęs moteriško techno kūrėjas Few Nolder, šiuo metu beruošiantis debiutinį savo albumą legendinei britų įrašų kompanijai „Planet Mu“, turi ką pasakyti ne tik apie muziką, bet ir apie drabužius: „Manau, apsipirkinėjimas internetu – tobulas išradimas. Nekenčiu prekybos ir pramogų sostinių, kuriose tenka praleisti parų paras. Nekenčiu matuotis, rinktis, svarstyti ir išvargti koridoriuose. Internete taip patogu – patinka, ir perki!“.

Laisvą nuo apsipirkinėjimo laiką Few Nolder tikina leidžiantis kūrybinėse kančiose, o tai patikrinti galima penktadienį „Woo“.

House, techno, hiphopas, kiti atlikėjų širdims artimi stiliai bei juos papildantis vaizdas, trys vienu metu plušantys artistai – taip galima reziumuoti „Cocastyle“ vakarėlio planą. Jo įgyvendinimas prasideda jau penktadienį, gruodžio 12-ąją, nuo 22 val. klube „Woo“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją