„Aš toks laimingas. Viskas, ką mano vaikai daro, ar jie verkia, ar šypsosi, man kaip palaima. Būti tėvu - nuostabi patirtis“, - sakė dainininkas.

Pasak jo, kūdikiams nėra samdoma auklė, nes pats R. Martinas susitvarko su visais vargeliais: „Nenoriu praleisti nei vienos jų gyvenimo akimirkos, todėl neieškau jokios pagalbos. Turiu asmeninį asistentą, kuris man padeda, jei reikia, tačiau pats keičiu sauskelnes, maitinu kūdikius, prausiu ir užmigdau“.

Kodėl žvaigždė nusprendė ieškoti moters, kuri būtų apvaisinta dirbtiniu būdu? "Svarsčiau įvaikinimo galimybę, tačiau tai komplikuota ir gali užimti daug laiko“, - atsakė dainininkas.

Interviu R. Martinas taip pat papasakojo, kad mėgsta kūdikiams skaityti knygas ir pasakoti pasakas. „Taip pat jiems groju ir dainuoju, tikiu kad tai padeda jiems augti ir būti savimi. Noriu juos užauginti nuoširdžiai ir su meile“.

Ricky Martiną su dvyniais galite pamatyti ČIA.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją