Nors Aistė atkakliai tvirtina iki galo dar nežinanti, ar jos debiutas seriale tikrai įvyks, patikimi šaltiniai teigia, jog klausimų dėl to niekam nebekyla.

„Šia tema nieko komentuoti dar negaliu. Nei pats projektas, nei mano vaidmuo jame nėra patvirtinti šimtu procentų. Projektas man pasirodė labai įdomus, tačiau apie ateitį dar negaliu kalbėti, kadangi nieko tiksliai dar nežinau. Dabartinėje situacijoje aš tiesiog labai ramiai laukiu ir nieko nespaudžiu, kadangi žinau, kad tokio tipo sprendimai per vieną dieną negali būti priimami. Nenoriu karksėti prieš laiką“, - pasakojo A.Paškevičiūtė.

Pasak merginos, jai jau teko dalyvauti keliuose serialo bandomuosiuose filmavimuose, tačiau tai dar nieko nereiškia: „Bandymų buvo, tačiau jų būna įvairiausių, o po to nebūtinai kažkas išeina“.

Paklausta, kaip vertina savo kaip aktorės sugebėjimus, Aistė prisipažino tiesiog mėgstanti išbandyti viską: „Aš nemanau, kad reikėtų save riboti, išbandyti reikia viską. Jei rezultatas netenkina, tuomet galima teigti, jog talento nėra. Jei yra žmonių, kurie su tavimi dirba ir mato akivaizdų progresą – pabandyti verta“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją