Ir žiūrovai, ir konkurso dalyviai pripažino, jog A. Smilgevičiūtės ir R. Radzevičiaus sukurta daina “Auksinis ruduo” verta geriausio įvertinimo. Laureatams įteikti konkurso organizatorės LATGA-A diplomai, Aukso ženkleliai ir pagrindinė konkurso premija - 8 000 litų.

Dvi antrąsias vietas dainos konkurse pelnė vilnietis kompozitorius ir tekstų autorius Alvydas Jegelevičius bei kaunietė dainų kūrėja Neringa Lapinskienė. A.Jegelevičiaus daina “Tavo vardas” buvo skirta Vilniui, o N.Lapinskienės kūrinio temą geriausiai atskleidžia jos pavadinimas – “Meilei”. Lietuvos autorių teisių gynimo asociacijos prezidentas Valentinas Sventickas ir LATGA-A generalinis direktorius Edmundas Vaitekūnas abiems laimėtojams įteikė LATGA-A diplomus, Aukso ženklelius ir po 5000 Lt premiją.

Trijų trečiųjų vietų laimėtojais tapo vilniečiai Augustė Vedrickaitė (su konkursine daina “Pažadėk”), Darius Juška (daina “Tuščios raidės”) ir šiaulietė dainų kūrėja Laura Remeikienė (daina “Dėl tavęs”). Jiems įteiktos 3000 litų vertės premijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją