Vyras tikino, jog dovanos ne visuomet turi būti praktiškos: „Turėdamas labai nedidelę sumą pinigų, kurią galima skirti dovanoms, greičiausiai rinkčiausi rankdarbius. Mažas molinis angeliukas ar nedidelė funkcionali dekoro detalė tiktų puikiai, nereikia ieškoti visokiausių blizgučių, grožis slypi paprastume. Mielai dovanėlę padaryčiau ir pats. Juk galima kažką nupiešti, parašyti – tai būtų emocinė, o ne praktinė dovana“.

Pasak Žilvino, tereikia pasitelkti fantaziją ir dovanos gims savaime: „Galima miške pririnkti kankorėžių, juos nudažyti, įdėti į gražų permatomą popierių, perrišti dideliu kaspinu ir įteikti kaip kuo puikiausią dovaną. Tai galėtų būti namų dekoro detalė, galinti stovėti net kelerius metus. Tereikia pasitelkti fantaziją ir stengtis parinkti tokią dovaną, kuri nebūtų žmogui našta ir jos nereikėtų perdovanoti kelis kartus“.

Paklaustas, kokias dovanas vertina labiausiai, verslininkas prisipažino tam neskiriantis daug dėmesio: „Aš nesureikšminu dovanų. Man pakanka senai matyto draugo skambučio ar simboliškai įteikto gero vyno butelio“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją