Iš 455 DELFI Gyvenimo skaitytojų net 196 (43 proc.) labiausiai nekenčia bendradarbių, kurie vaidina draugus, o už akių skleidžia gandus.

63 (14 proc.) respondentai negali pakęsti asmenų, kurie mano esą pranašesni darbo srityje ir tai akivaizdžiai demonstruoja: kritikuodami, brukdami savo nuomonę ir pan.

88 (19 proc.) skaitytojai kratosi padlaižių, o 38 (8 proc.) - pesimistų, kurie kasdien prastos nuotaikos ir nesiliauja skundęsi nepakeliamu darbo krūviu. Tiek pat respondentų nemėgsta kolegų, kurie nesugeba klausytis ir neteisingai interpretuoja pasakytus žodžius.

25 (5 proc.) skaitytojų darbo dieną gadina didžiagerkliai kolegos, kurie garsiai rėkauja ir dirbti trukdo klausinėdami įvairiausių dalykų ar kažką komentuodami.

Tik 7 (2 proc.) skaitytojai prisipažino, kad darbe juos graužia ne gandai, o pavydas – jie nemėgsta bendradarbių, kuriems geriau sekasi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)