Pasak „Teledemos“ direktoriaus Andriaus Jankausko, klientui naujasis planas naudingas tuo, kad žmogus gali kalbėti telefonu tiek, kiek nori ir jis visada žinos, kiek mokės už pokalbius.

Plano naudotojai, sumokėję fiksuotą mėnesinį mokestį, gali nemokamai skambinti Lietuvoje. Mokestis neapima skambučių į specialiais tarifais apmokestintus numerius, tarptautinių pokalbių, skambučių naudojantis tarptautinio ryšio (roaming) paslauga, duomenų perdavimo bei visų SMS žinučių. Visos šios paslaugos yra apmokestinamos papildomais tarifais.

Anot A. Jankausko, idėją įdiegti šią naujovę siūlė klientai, grįžę į Lietuvą iš JAV. Klientai minėjo, kad naudojosi „Flat Rate“ mokėjimo principu, gyvendami JAV ir buvo tuo labai patenkinti.

Mobiliojo ryšio operatorius „Teledema“ įsikūrė 2003 m. rugsėjo mėnesį. Šiuo metu bendrovė turi daugiau kaip 44 tūkst. abonentų. Praėjusių metų „Teledemos“ apyvarta siekė 16,6 mln. litų, šiemet planuojama apyvarta – 20 mln. litų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją