Su daina „Laiminga diena“ scenoje pasirodžiusi Eglė jau per pirmąsias repeticijas pelnė žiūrovų simpatijas. Sėkmė mergaitę lydėjo ir viso konkurso metu. Tryliktuoju numeriu pasirodžiusi Eglė dainavo sklandžiai ir energingai. Viso balsavimo metu Lietuva nebuvo iškritusi iš geriausiųjų dešimtuko. Lemtingus paskutiniuosius 10 taškų mums skyrė Makedonija. Trečioji vieta – puikaus Eglės ir jos komandos darbo vaisius.

Antrąją vietą užėmė Ukrainos atstovai, na o pirmoji pelnytai atiteko Gruzijai. Mažųjų gruzinų trijulės pasirodymas buvo tikrai išskirtinis. Vaikai priminė mažutes bitutes – juodai geltoni kostiumai, o pagrindinis dainos motyvas – bzz.

Balsavimas, kaip ir daugumoje konkursų, priminė politinius žaidimus, tačiau malonių staigmenų netrūko. Pirmuosius 12 taškų mums skyrė serbai. Vienintelė Armėnija mūsų šalies nė nepastebėjo. Aukštus balus mums skyrė rumunai, rusai, belgai, Malta, Nyderlandai, Gruzija ir Makedonija, padėjusi mums pelnyti trečiąją vietą.

Tarp penkiolikos šalių atstovų, pristačiusių dainas atliekamas nacionaline kalba, įspūdingiausia scenografija galėjo pasigirti Kipro atstovai. Spalvingame jų pasirodyme netrūko šypsenų ir smagaus ritmo.

Vaikų „Eurovizijos“ neaplenkė ir atlikėjas Dima Bilanas. Jis ne tik pasveikino visus konkurso dalyvius, padėjo sustabdyti balsavimą, bet ir atliko vieną populiariausių savo dainų „Believe“.

Kaip vertinate Lietuvos pasirodymą Vaikų „Eurovizijoje“? Išreikškite savo nuomonę atsakydami į klausimą kolonoje dešinėje.

VietaŠalisBalai
1Gruzija154
2Ukraina135
3Lietuva103
4Malta100
5Makedonija93
6Baltarusija86
7Rusija73
8Armėnija59
9Rumunija58
10Kipras46
11Belgija45
12Serbija37
13Nyderlandai27
14Graikija19
15Bulgarija15
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją