G. Navickas buvo naudingiausias mačo žaidėjas. Starto penkete rungtynes pradėjęs lietuvis per 32 minutes įmetė 12 taškų (4/6 dvitaškių, 0/2 tritaškių, 4/4 baudų), atkovojo 3 bei perėmė 2 kamuolius, atliko 7 rezultatyvius perdavimus, blokavo varžovo metimą, dusyk suklydo ir 4 kartus pažeidė taisykles.

Rezultatyviausiai Lvovo komandoje žaidė 18 taškų surinkęs ir 10 atšokusių kamuolių sugriebęs, tačiau 6 kartus suklydęs Vladimiras Gurtovojus.

Dnepropetrovsko "Dnepr-AZOT" klubas su Justu Česnavičiumi ir Aurimu Stakėnu namuose 81:84 nusileido Ivano-Frankovsko "Goverla" ekipai.

Nors J. Česnavičius buvo trečias pagal rezultatyvumą savo komandoje, vargu, ar jo pasirodymą galima būtų pavadinti sėkmingu, nes lietuvis prametė net 9 baudas.

Aukštaūgis per 29 minutes pelnė 12 taškų (4/8 dvitaškių, 0/1 tritaškio, 4/13 baudų), po krepšiais sugriebė 5 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą ir buvo priverstas palikti aikštelę dėl išnaudoto pražangų limito.

A. Stakėnas per 8 minutes įmetė 2 taškus (1/1 dvitaškio), atkovojo 5 kamuolius ir atliko rezultatyvų perdavimą.

Rezultatyviausiai Dnepropetrovsko ekipoje žaidė Jurijus Zozulia ir Stanislavas Sokuras, surinkę atitinkamai 17 ir 16 taškų.

Rimanto Grigo treniruojami Kijevo "Budivelnik" (3/6) krepšininkai pirmenybėse yra aštunti.

Ukrainos krepšinio lygoje, kurioje rungtyniauja dešimt iš Ukrainos krepšinio federacijos rengiamų superlygos pirmenybių, pasitraukusių ekipų, pirmauja Čerkasų "Čerkaski mavpy" klubas - 8 pergalės iš 9 galimų.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją