Lietuvos rinktinės žaidėjo teigimu, "Kaunui" nusiteikimo šioms rungtynėms netrūko, o abi komandos aikštėje žaidė vienodai šiurkščiai.

- Kaip manote, kokia "Kauno" pralaimėjimo priežastis?

- Pagrindinė - mūsų pačių klaidos. Tuos momentus, kai praleidome įvarčius ne tiek sukūrė "Ekranas", kiek mes patys jiems padėjome.

- Ar neatsiliepė tai, kad komandai nevadovavo treneris Andrejus Zygmantovičius?

- Nemanau, kad tai būtų galima laikyti pralaimėjimo priežastimi. Buvo antrasis treneris - Aleksandras Brazevičius. Juk jis, kaip ir A. Zygmantovičius dirba su mumis ne pirmą dieną.

- Ar praleidus du greitus įvarčius nebuvo minčių, kad jau - viskas, kad nepavyks iškovoti pergalės?

- Ne. Juk po tų įvarčių ėmėme žaisti dar geriau negu iki tol. Stengėmės spausti. Deja, nepavyko įmušti daugiau. Nėra ką sakyti - panevėžiečiai iš tikrųjų gerai gynėsi. Beveik visa komanda.

- Galbūt po ne itin sudėtingos pergalės savaitgalį Kaune tikėjotės lengvesnių rungtynių?

- Ne, išėjome į aikštę kovoti. Ko jau ko, bet nusiteikimo tai tikrai netrūko nei mums, nei varžovams. Nusiteikimas negali būti mūsų pralaimėjimo priežastimi. Veikiau ja gali būti tie greiti "Ekrano" įvarčiai.

- Varžovų treneris Valdas Urbonas teigė, kad žaidėte šiurkščiai. Rungtynių pabaigoje prisirinkote geltonų kortelių. Ką į tai atsakysite?

- Tegu treneris pažiūri, kaip žaidžia jo komanda. "Ekrano" žaidėjai patys rungtyniavo ne mažiau šiurkščiai negu mes, o griuvo nuo kiekvieno prisilietimo. Treneris vis dėlto nežaidžia aikštėje, galbūt jam nuo suoliuko nesimato - "Ekranas" žaidė ne kitaip negu mes.

- Ar paveikė rungtynes žiūrovai?

- Manyčiau, kad žiūrovai labai padėjo "Ekranui". Sirgalių palaikymas tikrai buvo įspūdingas ir suteikė varžovams daugiau jėgų.

- Ar "Kaunui" jau viskas prarasta?

- Vilties, kol dar jie neužsitikrino čempionų vardų, yra. Tikėsiu tol, kol galutinai nepaaiškės, kad "Ekranas" čempionai. Nepaisant to, kad dvejos likusios rungtynės jiems nėra sunkios. Nei "Žalgirio", nei "Šiaulių" negalima laikyti stipriu "Ekranui" varžovu.