Trečiadienį Kauno ekipa realizavo tik 42 proc. baudų metimų, suklydo 21 kartą ir išvykoje B grupės rungtynėse rezultatu 60:65 (12:10, 16:15, 16:19, 16:21) nusileido Tomo Pačėso ir Rimo Kurtinaičio treniruojamiems „Asseco Prokom“ klubo krepšininkams.

„Mūsų situacija yra sudėtinga, tačiau vis dar tikimės, kad reguliariojo sezono pabaiga bus sėkmingesnė, - G. Krapiko žodžius cituoja Eurolygos svetainė internete. - Pralaimėjome tik 5 taškais, tad pabandysime atsigriebti namuose“.

Tuo metu antrąją pergalę iškovojusios „Asseco Prokom“ strategas T. Pačėsas džiaugėsi auklėtiniu pergale, bet ne žaidimu.

„Antrose Eurolygose rungtynėse iš eilės pirmoji mačo dalis mums buvo prasta. Vis dar negaliu surasti priežasčių, bet bandysime spręsti šią problemą. Labai džiaugiuosi šia pergale, nes ji mums suteikia gerą progą patekti į TOP-16 etapą, - sakė T. Pačėsas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją