„Vis dar turiu ambicijų, kurias norėčiau įgyvendinti, tačiau jūs greičiausiai ir toliau matysite mane lenktynėse – man tai per daug patinka, kad galėčiau išbraukti iš savo gyvenimo. Matysite mane boksų sienelėje, lankysiuosi lenktynėse“, - kalbėjo specialistas.

„Manau, kad per kelis artimiausius mėnesius aiškiai įvardinsiu, ką veikiu ir kodėl tai darau, tačiau tai būtų įvykę bet kuriuo atveju. Per daug to neišpūskite“, - pažymėjo jis.

R. Dennisas atskleidė ateityje daugiau laiko skirsiąs ne komandos valdymui, o kompanijos sportinių automobilių verslui. „McLaren“ šiuo metu kaip tik ruošia naują modelį, pakeisiantį kartu su „Mercedes“ sukurtą SLR.

„Vieša premjera jau labai arti. Akivaizdu, kad dabartinė ekonominė situacija labai apsunkiną gyvenimą, kai stengiesi pritraukti tam būtiną kapitalą, tačiau šis projektas yra labai pažangus, o tam jaučiu tokią pačią aistrą, kaip ir „Formulei-1“, - tikino kompanijos vadovas.

„Mano vaidmuo kai kuriose srityse padidės, o kai kuriose – sumažės. Visada nuoširdžiai tikėjau, jog „Formulės-1“ komanda turi diversifikuoti savo veiklą, todėl tai, jog „McLaren“ yra kompanijų grupė, nėra atsitiktinumas. Mes ketiname pamėginti prilygti „Ferrari“ sėkmei, o tam neužteks būti vien „Grand Prix“ ekipa“, - pabrėžė „Formulės-1“ pasaulio vilkas.

„Norime kaip įmanoma išplėsti kompanijos pagrindą, neapsiriboti lenktynėmis, o gaminti ir sportinius automobilius. Norime būti didesni ir geresni nei vien „Formulės-1“ komanda – tai būtina sąlyga išlikimui“, - teigė specialistas.

„Jei pasižiūrėtumėte į istoriją, pamatytumėte, jog komandos, kurių veikla buvo skirta tik „Formulei-1“, tiesiog žlugdavo. „Formulės-1“ komanda negali veikti be galo, privalai veiklą diversifikuoti“, - pridūrė jis.

Daugiau informacijos ieškokite .">