Pirmasis kėlinys mums buvo gražus, pirmavome 2:0. Atrodė, kad "gaisro" nebuvo. Akcentavau, kad jei netyčia praleisime įvartį, 2-1 yra pats slidžiausias rezultatas, nes tuomet varžovai įgauna azarto", - pasakojo V. Lekevičius.

"Taip ir atsitiko - po klaidos krito pirmas įvartis, kai vartininkas praleido už "apykaklės". Vėliau vartininkas suklydo ir rezultatas jau 2-2. Tada prasidėjo intriga - žaidė lygios komandos, lygios jėgos. Vėliau matėme cirkus", - linksmai nusiteikęs kalbėjo uostamiesčio klubo prezidentas ir treneris.

V. Lekevičius patikino, jog galutinis rezultatas nenudžiugino.

"Negalėčiau sakyti, kad "Atlantui" pasisekė, kad pačioje pabaigoje išlyginome. Šias rungtynes privalėjome laimėti. Tačiau jau tokie šiemet esame. Eilinį kartą pasikartosiu, kad esame nepatyrę . Pirmaudami bijome laimėti, gerai žaisdami praleisdami tokius įvarčius. Bet didelės esmės nei vienai komandai tos lygiosios turbūt nedaro."

"Šiaulių" sporto direktorius Deivis Kančelskis buvo šiek tiek priblokštas dramatiškos pabaigos.

"Tokias rungtynes sunku komentuoti. Daug įvarčių, daug emocijų. Gaila, kad po rungtynių nuotaikos nekokios. Kita vertus, viskas galėjo baigtis ir blogiau".

Pasak šiauliečių stratego, jo auklėtiniai neatsakingai sužaidė gynyboje "Aišku, atsižvelgiant į tai, kad atsilikinėjome 0:2, lygiosios yra teigiamas rezultatas. Bet apskritai, tokių įvarčių praleisti negalima. Ne pirmą kartą rungtynių pradžioje turėdami iniciatyvą praleidžiame įvartį. Gaila, iki teigiamo rezultato pritrūko atsakingumo ir patyrimo".

DELFI primena, kad klaipėdiečiai pirmavo 2:0 ir 3:2, o paskutinėmis akimirkomis po Donato Strockio ir Intaro Kirhnerio įvarčių 89-ąją ir 90-ąją minutėmis jau patys turėjo gelbėtis nuo pralaimėjimo. Gvidas Juška per teisėjo pridėtą laiką dar spėjo įmušti išlyginamąjį įvartį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją