Tai buvo pirmos rungtynės, kai "Alitos" treneris Algirdas Brazys kovoja prieš buvusį savo klubą. Pirmus tris ketvirčius žalgiriečiai krovėsi pranašumą savo pusėn ir po 3 ketvirčių jų persvara siekė 19 taškų.

Paskutinį ketvirtį kauniečiai pradėjo atsipalaidavę bei vangiai, o Alytaus klubas tuo naudojosi ir vis mažino deficitą. Tačiau namie žaidusiems krepšininkams pritrūko laiko ir jėgų pavyti varžovus. Rezultatyviausias nugalėtojų ekipoje buvo Saulius Štombergas, pelnęs 16 taškų.

Gintaras Einikis pridėjo 15, Saulius Kazevičius - 12, Dainius Šalenga - 11, Tanoka Beard - 10. Varžovų gretose Mindaugas Lukauskis pelnė 24 taškus, Martynas Andriukaitis pridėjo 15 taškų ir 10 atkovotų kamuolių, o Darjušas Lavrinovičius surinko 14 taškų. Kauno klubas iškovojo 21-ą pergalę per 24 mačus ir lieka antroje turnyrinės lentelės vietoje.

"Alita" po pralai mėjimo susilygino rodikliais su "Neptūnu" ir dalinasi 7-8 vietas, laimėję po 10 kartų per 24 mačus.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją