Holivudo prodiuseris Jay Bernsteinas mano, kad dėl audringos praeities H.Grantas yra idealus kandidatas.

"Hugh Grantas yra vienintelė žvaigždė, galinti tai padaryti. Kas dar galėtų suvaidinti žavų sociopatą, galintį atsivilioti į namus jaunų gražių mergaičių, apsvaiginti jas narkotikais ir išdarinėti su jomis bjaurius dalykėlius, kurie dar ir nufilmuojami!" - sakė prodiuseris.

"Nepamirškite, kad jis prieš kelerius metus buvo užkluptas besimylintis su prostitute Divine Brown. Hugh žino nešvankaus sekso subtilybes. Jis yra vienintelis aktorius, kuris galėtų suteikti rolei tikroviškumo, kurio reikia geram filmui", - pridūrė J.Bernsteinas.

39 metų A.Lusteris, kosmetikos magnato Maxo Factoro provaikaitis, 2000 metais buvo suimtas ir apkaltintas trijų moterų išžaginimu.

Per jo teismą Los Andžele kaltintojai įrodė, kad jis atsivežė aukas į savo namus Kalifornijos pajūryje, jas apsvaigino ir seksualiai išnaudojo viską filmuodamas.

Sausio 3 dieną A.Lusteris pabėgo iš Amerikos ir šiuo metu slapstosi. Jam nedalyvaujant jis buvo pripažintas kaltu dėl visų 87 kaltinimų.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją