Šie dainininkę pavadino pačia neskoningiausia žvaigžde, dalyvavusia „MTV Music Awards“ ceremonijoje. Be to, daugelis įtakingų įvaizdžio kūrėjų jau seniai baisisi naujuoju Ch. Aguileros įvaizdžiu.

„Paaugliškas blogos mergaitės vulgarumas iš tikrųjų liko praeityje, bet moteriška ir elegantiška Christina tikrai netapo. Panašu, kad jai skubiai reikia atleisti savo stilistą (be abejo, jei ji tokį turi). Tik pažiūrėkite į jos šukuoseną – juk tai košmaras!

Kaip tokio lygio žvaigždė apskritai gali sau leisti taip atrodyti? O tos į išorę išverstos krūtys! Suprantama, kad po gimdymo jos padidėjo ir dainininkė tuo didžiuojasi. Bet juk negalima visko iškloti ant prekystalio lyg ledų pardavėjai. O lūpdažio spalva... Aš be amo. Ir apskritai – visiška piguva“, - autoritetingam leidiniui sakė vienas garsiausių Holivudo stilistų.

Dar vienas stilistas, dirbantis su Charlize Theron, Britney Spears, Lindsay Lohan ir daugybe kitų garsenybių, taip pat nesusilaikė: „Christina dabar atrodo blogiau nei Britney atrodė pačioje giliausioje savo depresijos duobėje. Nejaugi ji tikrai mano, kad dabar atrodo geriau?

“Jos kirpėjas akivaizdžiai negaili plaukus šviesinančios priemonės. Plaukai atrodo tragiškai. Galėčiau įsivaizduoti tokias paneles, vaikščiojančias prie stoties, bet tokio lygio žvaigždė negali leisti sau taip atrodyti. Makiažas vulgarus ir nekoningas. Jai skubiai reikalingas geras stilistas“, - kaip rašo pravda.ru, kolegoms iš užsienio pritarė ir stilistas Denisas Bologovas.

Tuo tarpu dainininkė, regis, visiškai patenkinta ir kūnu, ir stiliumi.

„Labai akylai save stebiu. Sportuoju po dvi valandas kasdien. Rimtai apkraunu kojas ir pilvo presą. Bet gastrolių metu sporto salę pamirštu – krūvis, patiriamas turo metu, prilygsta fitneso treniruotėms.

Nuolat kovoju su pagundomis. Dievinu sūrainius, neįsivaizduoju gyvenimo be mėsos, mėgstu keptas bulves, įdarytas sūriu su grietine. Tenką visą laiką save kontroliuoti. Bet džiaugiuosi, kad dabar mano figūra tapo apvalesnė“, - tikino dainininkė.

Anot jos, panelės turėtų didžiuotis savo kūnais, kuriuos joms davė Dievas.

“Esu įsitikinusi, kad su amžiumi mes tik gražėjame. Kiekviena raukšlelė – tai mūsų individualumo dalis. Aš - stilinga moteris. Bet kai ko nors pasieki gyvenime, tau iškart priklijuoja „kalės“ etiketę.

Labai nepaprasta surasti vaikiną, kurio nebaugintų stiprios ir savarankiškos moterys. Man labai pasisekė, kad radau gerą vyrą – nereikia savęs slopinti, kad patenkinčiau jo savimeilę. Taip, aš mėgstu rizikingus apdarus, todėl žurnaluose esu vadinama blogiausiai besirengiančių žvaigždžių parado lydere. Bet manau, “visažiniai” kritikai taip elgiasi su visais, kurie atrodo iš tiesų įdomiai“, - štai taip į kritiką reagavo Ch. Aguilera.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją