Samai, kaip atrodė pats pirmasis jūsų grupės „BIX“ koncertas?

Hoh... pats pirmasis... Tada... kažkada... ohoho...buvo laikai. Kai aš ant scenos išeinu, man kažkas pasidaro ir tada aš tampu valdomas kosmoso... Tada jau pamirštu viską ir važiuoju. Dabar, aišku, daugiau patirties, mažiau išsiderina gitaros (juokiasi), išvis praktiškai neišsiderina. Anksčiau tai būdavo didžiausia problema, kad tos visokios prastos gitaros išsiderindavo.

Tarp jaunų muzikantų sklando įvairiausi gandai: vieni sako, kad gerai žino, jog kažkada jus apšildė „Nirvana“, kiti rėkia, kad tai buvo „Metallica“. Tai kaip ten buvo?

Tai buvo „Nirvana“. Iš tikrųjų, kadaise mes grojome Vakarų Vokietijoje, viename festivalyje, sename apleistame fabrike. Manau , publikai mes buvome įdomūs, nes buvom iš svetur. Prisimenu, buvo parašyta didelėmis raidėmis BIX ir mažytėmis raidėmis „Nirvada“..

Kaip vertini dabartinę Lietuvos populiariąją muziką?

Trūksta mūsų muzikoje laisvės, o gal jos jau nebeliko, nes visi šiandien į muziką žiūri kaip į pinigų šaltinį ar dar į kokią velniavą. Sklinda kalbos, kad Cicinas uždirba daugiau nei „kažkoks ten roko muzikantėlis“. Čia yra tokios fuckin šūdinos legendos. Iš tikrųjų pati geriausia profesija pasaulyje yra Rock žvaigždė. Ir visi myli, visos panos myli, esi tarp bachūrų gerbiamas. Pas mus rokerių nebėra Lietuvoj, ar ne? visi popsistais pasidarė... dviratukai, šūdžiukai. Durniukai.

Ar galite pažadėti, kad grupė BIX švęs 30-metį ir 40-metį taip pat grėsmingai, kaip šventė 20 metų jubiliejų?

Laisvai! Būtinai susitiksime po 40 metų!

„New music“ - laida pavargusiems nuo popso – šeštadienį, 14.30 val., per TV1.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją