Anna Sui

Annos Sui pasirodymas tapo savotišku hipių stiliaus ir folklorinių motyvų kokteiliu. Čia buvo galima pamatyti ir išsiuvinėtas tunikas, panašias į indėnų apdarus, ir spalvingas sukneles iki pat žemės, ir sarafanus. Kolekcija – stebėtinai ryški ir optimistiška. Visi ją mačiusieji galėjo drąsiai teigti, kad pusvalandžiui grįžo į puikiuosius septyniasdešimtuosius.

Tommy Hilfigeris

Šiek tiek sporto ir šiek tiek prabangos. Grakštūs siluetai iš aštuoniasdešimtųjų ir minkšti tonai. Tommy Hilfigerio kolekcija pasirodė paprasta ir elegantiška: būtent už tai milijonai žmonių visose pasaulio šalyse ir myli šį prekės ženklą.

Oscar de la Renta

Oscaro de la Renta pasirodymai – visuomet klasikos ir utilitarizmo derinys. Griežtas siluetas, tiesios linijos, santūrios spalvos. Tai pirmosios šalies damos garderobo drabužiai, teisingi ir elegantiški. Čia buvo ir kelnių kostiumai pasiplaukiojimams jachta, gėlėtos suknelės rytiniams priėmimams ir juodos kokteilinės suknios aukštuomenės vakarėliams. Nauja kolekcija išsiskyrė ypatingu kirpimo ir raštų geometriškumu. Sijonai ir suknios pasižymėjo sudėtingomis klostėmis, o maudymosi kostiumėlių ir palaidinukių raštai atrodė lyg kurti su liniuote.

Michael Kors

Michaelo Korso pasirodymas žymėjo vieną labai svarbią 2009 metų pavasario-vasaros sezono tendenciją. Tai dryžiai! Vertikalūs, horizontalūs, įstriži – kitą vasarą savo garderobe privalote turėti tokių drabužių, be to, labai ryškių – mėlynų, geltonų, raudonų.

Miss Sixty

Naujos „Miss Sixty“ kolekcijos stilius – šiuolaikinių moksleivių ir septyniasdešimtųjų hipių kokteilis. „Miss Sixty“ merginos aprangoje dera visai nesuderinamos detalės. Čia galima pastebėti dekoltuotas ilgas suknias su grafiniais raštais, mini šortus tiesiog ant maudymosi kostiumėlio, marškinėlius su piešiniais, sijonus su langeliais, ilgas dryžuotas kojines ir gėlėtas palaidines. Privalomas turėti kolekcijos elementas – plačios džinsinės kelnės.

DKNY

Prekės ženklo dvidešimtmečiui Donna Karan sukūrė kolekciją, kurioje pamėgino atvaizduoti visą DKNY raidos istoriją. Kolekcija skirta savimi pasitikinčiai ir elegantiškai Niujorko gyventojai. Ji dėvi trumpus šortus ir sijonus, ganėtinai kuklias iškirptes įrėmina plonyčiais ilgais šaliais ir karoliais, renkasi ryškias, kone neonines aštuoniasdešimtųjų spalvas.

Marc Jacobs

Marco Jacobso kolekcijoje galima įžvelgti šiek tiek teatrališkumo ir daug aliuzijų. Kažkas pastebės Merės Popins garderobo detales, kažkas atpažins didžiosios depresijos metų amerikietę, kažkam kolekcija primins anglų karalienę. Ir kiekvienas bus savaip teisus, nes juk ši kolekcija – tikras stilių, faktūrų ir siluetų mišinys, persirenginėjimų žaidimas.

Carolina Herrera

Žodis „prabangi“, ko gera, geriausiai apibūdina Carolinos Herreros kolekciją. Pasirinktos sodrios spalvos (daugiausia raudona) ir tviskantys audiniai (atlasas ir šilkas). Didžioji kolekcijos dalis – prabangios siuvinėtos, sudėtingomis drapiruotėmis pasižyminčios vakarinės ir kokteilinės suknios. Yra keli kelnių kostiumai, bet net ir juos apsivilkusi Carolinos Herreros pasirodymo herojė lieka maksimaliai moteriška ir nepriekaištinga.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją