Šiame seriale vaidins ne tik žinomi rusų aktoriai, bet ir tikros ledo žvaigždės, tarp jų ir žymioji Lietuvos dailiojo čiuožimo pora – Margarita Drobiazko ir Povilas Vanagas, rašoma TV3 pranešime.

Pasaulio ir Europos čempionatų bronzos medalininkų pora jau senai buvo kalbinami vaidinti „Liepsnojančiame lede”, tačiau sutiko tik iš trečio karto.

„Mūsų grafikas šiuo metu yra labai įtemptas ir dėl laiko stokos vis atmesdavome pasiūlymą vaidinsi seriale. „Liepsnojančio ledo” kūrėjai mums siūlė pagrindinius vaidmenis, tačiau aukoti visą laiką filmavimams mes negalėjome, todėl galiausiai sutikome nusifilmuoti, jei vaidmenys bus minimalūs ir filmavimo aikštelėje praleisime tiek laiko, kiek leis mūsų kiti darbai”, – pasakoja dailiojo čiuožimo meistras Povilas Vanagas.

Naujojo TV3 serialo „Liepsnojantis ledas“ filmavimai vyksta ir šiuo metu. Be žymiosios Lietuvos dailiojo čiuožimo šokėjų poros naujame seriale pasirodys Aleksejus Jagudinas, Romanas Kostomarovas, Aleksejus Tichonovas, Aleksandras Abtas ir kiti nusipelnę Rusijos bei Europos dailiojo čiuožimo meistrai.

„Iš tiesų mums buvo didelė staigmena, kad mus pakvietė filmuotis su garsiausiais dailiojo čiuožimo meistrais. Tas projektas tikrai sudomino, bandymas pavyko, o dabar jau lauksim rezultatų. Tiesa, pačios filmavimo virtuvės pajausti labai neteko, nes seriale vaidiname herojus, kurių gyvenime dailusis čiuožimas užima pagrindinę dalį. Vaidmenys buvo panašūs į tai, kas mes esame iš tikrųjų“, – apie patirtį seriale „Liepsnojantis ledas“ pasakoja P. Vanagas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją