Dainos muziką ir žodžius sukūrė „4FUN“ lyderė Julija Ritčik, kūrinys aranžuotas ir įrašytas Rygoje dirbant su nuolatiniu „Walters & Kazha“ prodiuseriu.

Abiejų grupių muzikantai susipažino 2007 metų vasarą Minske dalyvaudami dideliame koncerte, į kurį buvo pakviesti kaip savo šalių „Eurovizijos“ dainų konkurso atstovai („Walters & Kazha“ - 2005 metų, „4FUN“ - 2007 metų).

Nuo to laiko muzikantai palaiko draugiškus santykius ir šiemet nusprendė sukurti bendrą muzikinį projektą, kuriuo jau gali mėgautis muzikos mėgėjai. Dainai „With U“ taip pat yra nufilmuotas ir dokumentinis vaizdo klipas.

Ateinančiais metais „4FUN“ ketina nudžiuginti muzikos gerbėjus ir ilgai lauktu savo dainų albumu, kuriame be abejonės bus galima rasti ir bendradarbiaujant su latvių muzikantais įrašytą kūrinį.

DELFI skaitytojas grupė „4FUN“ suteikė galimybę pirmiesiems išgirsti naująją dainą ir pamatyti vaizdus iš įrašų studijos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją