Dešimta vieta: 33 metų amerikietė Carolyn Murphy

Ji visiems žinoma iš „Estee Lauder“ reklamų – manekenė yra šios kompanijos veidas nuo 2001 metų. Modelis uždirba po 5 mln. JAV dolerių kasmet, rašo pravda.ru. Pasitraukusi iš modelių verslo (modeliai išeina į pensiją 25 metų) moteris siekia karjeros televizijoje, bet kol kas jai nelabai sekasi.

Taip pat ją galima pamatyti „Missoni“, „Versace“, „Tiffany & Co.“, „David Sims“, „Prada“ ir „Anne Klein“ reklaminėse kampanijose. Daugelio madų kritikų manymu, ji yra ryškiausias kalifornietiško žavesio įsikūnijimas. Netekėjusi. Turi 8 metų dukterį.

Devinta vieta: 26 metų Natalija Vodianova

Britų lordo Justino Portmano žmona, trijų vaikų mama, Calvino Kleino mūza ir viena iš geriausiai apmokamų pasaulio modelių. Svajoja susilaukti ir daugiau vaikų, mat įsitikinusi, kad vaikai netrukdo modelio karjerai. Aštunta vieta: 26 metų Ana Beatriz Barros

Manekenė iš Brazilijos filmavosi „Christian Dior“, „Armani jenas“, „L'Oreal“, „Naf Naf“, „Diesel“, „Guess“, „Victoria's Secret“ ir „Chanel“ reklamose. Netekėjusi. Vaikų neturi.

Septinta vieta: Yamila Diaz-Rahi

Argentinietė. Dalyvavo „Victoria's Secret“ pristatymuose.

Šešta vieta: 27 metų Alessandra Ambrosio

Brazilė neseniai pasirašė ne vieno milijono dolerių vertės kontraktą su „Victoria's Secret“. Jos nekilnojamojo turto sąraše – vilos ir apartamentai Los Andžele ir Niujorke. Šiuo metu dirba bendrovei „Armani“.

Debiutavo „Guess“ reklaminėje kampanijoje, dalyvavo „Laura Biagiotti“, „Christian Lacroix“, „Byblos“, „Fendi“, „Kenzo“, „Christian Dior“, „Oscar de la Renta“ ir daugelyje kitų pristatymų, o taip pat spėjo išgarsėti kaip ilgiausių Pietų Amerikos kojų savininkė. Netekėjusi. Vaikų neturi.

Penkta vieta: 24 metų Karolina Kurkova

Dalyvauja garsiausiuose Paryžiaus, Londono, Milano madų savaičių pristatymuose. Būtent K. Kurkova „Victoria's Secret“ pristatyme demonstravo briliantinį apatinių komplektą, kurio vertė – 10 mln. JAV dolerių.

Pirmą kartą šio čekijos top-modelio vardas pasaulinėje žiniasklaidoje sumirgėjo po garsaus skandalo, kuomet buvo rašoma, kad K. Kurkova vienu metu mylėjosi su Angelina Jolie ir Bradu Pittu.

Netekėjusi. Vaikų nėra.

Ketvirta vieta: 35 metų Tyra Banks

Į mados istoriją buvo įrašyta kaip pirmoji juodaodė manekenė, patekusi ant žurnalų „Sports Illustrated“, GQ bei katalogo „Victoria's Secret“ viršelių.

Pabaigusi modelio karjerą ji išpopuliarėjo kine, nuo 1991 metų nusifilmavo 15 filmų, tokių, kaip „Aštuonios beprotiškos naktys“, „Helovynas: Prisikėlimas“, „Pašėlusios kojotės“, „Idealus žaisliukas“, „Velniop tą meilę“, „Prakeiktas namas“.

Trečia vieta: 27 metų Adriana Lima

Metinės šiuos brazilės pajamos įvertintos 6 mln. JAV dolerių. Nuo 2001 metų yra viena iš „Victoria's Secret Angels“ „angelų“. Gyvena Niujorke, susižadėjusi su serbu krepšininku Marko Jaričiu, atstovaujančiu NBA klubui Memfio „Grizzlies“.

Antra vieta: 28 metų Gisele Bundchen

Brazilės turtai įvertinti 150 mln. JAV dolerių suma, ji pateko į Gineso rekordų knygą kaip „turtingiausias pasaulio supermodelis“. Giselle turi penkias seseris, viena iš jų – jos dvynė.

Giselle dėl įtempto darbo grafiko atmetė pasiūlymą nusifilmuoti filme „Čarlio angelai“. Penkerius metus susitikinėjo su Leonardo di Caprio, jie išsiskyrė 2005 metais, bet modelis pripažįsta, kad iki šiol dėl to kremtasi.

Pirmą ir vienintelę tatuiruotę – žvaigždę vidinėje riešo pusėje – pasidarė po pirmos nakties Niujorke, kai tamsiame danguje virš šio megapolio nesugebėjo pamatyti nė vienos žvaigždės, kad galėtų pasimelsti.

Pirma vieta: 35 metų Heidi Klum

Vokietė uždirba po 8 mln. JAV dolerių per metus ir svajoja pagimdyti ketvirtą vaiką. Ištekėjusi už juodaodžio dainininko Sealo. Daugelyje Azijos šalių reklamos su šia manekene uždraustos dėl pernelyg išreikšto seksualumo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją