Jei savo „iPhone“ turėjote „iPhone Telescope“ ir jums patiko matyti aiškius tolimų objektų vaizdus, tuomet „iPhone 3G Telescope“ yra būtent tai, ko reikia atnaujintam „Apple“ mobiliajam telefonui. Su „iPhone 3G“ fotokamera jūsų laukia dar daugiau vaizdo matymo galimybių.

„iPhone 3G Telescope“ patobulinimai – naujesnė telefono fotokamera su platesnio kampo kadrų galimybe, spalvų optimizavimo funkcija švaresniems kadrams, efektyvus būdas jūsų „iPhone“ trumparegystei pagydyti. Teleskopo pakuotėje yra net kaklo dirželis, taigi galėsite nešioti savo „iPhone“ kaip koks tikras fotografas.

„iPhone 3G Telescope“ bus nuostabus įrankis paparaciams ir paukščių stebėtojams, kuriems reikia greito (tikėtina) 3G ryšio. Nors jis bus ir ne toks galingas, kad pasiektų tolimiausius dangaus kampelius, bet pažeisti kieno nors privatumą puikiai sugebės. Kaina – nuo devyniolikos dolerių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją