Prabangių gimtadienio švenčių nemėgstantis vyras prisipažino ilgai sukęs galvą, kaip paminėti šį jubiliejų:„Iš pradžių abejojau, ar iš viso noriu daryti gimtadienį, bet paskui pagalvojau, kad šventė daroma ne sau, o draugams. Ilgai laužiau galvą, ką čia tokio įdomesnio sugalvojus, nes sėdėjimas prie stalo – labai jau nuvalkiotas dalykas. Iš pradžių galvojau visus paleisti iš lėktuvo su parašiutais, bet oras buvo nelabai geras. Tuomet kilo mintis pažaisti dažasvydį, bet vėlgi, oras įpareigojo švęsti po stogu. Radome puikią išeitį – yra tokia vila „Mindoza“, kur nuvykome ir gana improvizuotai filmavome realybės šou su siaubo pakraipa. Tai buvo visai linksmas procesas. Rezultato dar nematėme, dar nesumontavo medžiagos“.

„Mano buvęs kolega iš grupės „ŽAS“ Marius Berenis – Tru buvo viso to realybės šou vedėjas. Kai man sueis keturiasdešimt metų, gal mano realybės šou ves ir pats Arūnas Valinskas“,- šmaikštavo vyras.

Sveiką gyvenimo būdą propaguojantis L.Karalius svečius vaišino vegetariškais užkandžiais: „Vaišės buvo patiektos toje pačioje viloje. Visus vegetariškus gardumynus per pusdienį, padedama giminių, pagamino mano draugė Gintarė“.

Melancholiškai nusiteikęs Ezopas tikino, jog pats gimtadienio šventimas sendina žmones: „Kartais gimtadienio šventimas man atrodo beprasmiškas - sutikdami savo gimtadienius mes patys save sendiname. Gal geriau nekreipti dėmesio į metus ir gyventi taip, kaip jautiesi širdyje“.

Paklaustas, kur dažniausiai „slepiasi“ nuo savo gimtadienio, vyras patikino, jog puiki išeitis yra užsienis: „Dažniausiai, jei data būna ne apvali, stengiuosi kažkur išvykti. Pasidarau sau ir savo mylimam žmogui dovaną ir išvažiuoju kažkur. Yra tekę gimtadienius sutikti Airijoje, Portugalijoje“.

Racionalus vyras prisipažino, jog jam patinka praktiškos dovanos, o ne linksmi niekučiai: „Aš į dovanas žiūriu labai praktiškai, todėl man patinka, kai manęs paklausia, ko norėčiau. Aš gerai pagalvoju, ko man išties reikėtų. Pavyzdžiui, reikėtų atsinaujinti patalynės kolekciją arba pajuntu, kad ima trūkti elementaraus dalyko – kojinių. Jos turi tokią keistą savybę laikui bėgant dingti, ypatingai po vieną. Pastarųjų paprašiau savo mamos ir ji man padovanojo tokią gražią senovinę skrynią pilną kojinių. Tai nuostabi dovana. Kiekvieną dieną džiaugiuosi – atidarau skrynią ir išsitraukiu naują porą kojinių. Kaip smagu“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją