Todėl televizijos veidais laidų kūrėjai vis dažniau renkasi gražiausias, populiariausias ir skandalingiausias pramogų pasaulio moteris.

Šį sezoną TV eteryje sužibės net dvi neįtikėtino ryškumo žvaigždės – Natalija Zvonkė ir Džordana Butkutė. Abi jas prisiviliojo TV3 televizijos prodiuserių kompanijos.

Natalija Zvonkė, kaip televizijos vedėja debiutavusi vasaros sezono humoro laidoje „Vasara su „Ambrozija“, nuo rudens ves vieną skandalingiausių naujojo sezono laidų „L.T. paparacai“. Jos partneris Rimas Valeikis jau dabar prognozuoja, kad graži moteris sulauks nemažai dėmesio. Aktorinius Natalijos sugebėjimus gyrė ne vienas drauge dirbęs žinomas žmogus.

Tuo tarpu Lietuvos popscenos primadona Džordana Butkutė taip pasirodys TV ekranuose ir televizijos žiūrovus džiugins vesdama naujos „Ambrozijos TV“ muzikinių sveikinimų laidą. Dž. Butkutė sakė nenustebusi, kad sulaukė prodiuserių pasiūlymo, bet apie būsimas pareigas kalbėjo miglotai.

Visas kortas atskleidė tos pačios televizijos „Ambrozija TV“ laidos apie kultūrą vedėjas Antanas Nedzinskas. Jam teko kartu filmuotis ir su Natalija Zvonke, ir su Džordana Butkute, kuri, anot Antano, ves sveikinimų koncerto formato laidą.

Išliaupsinęs Natalijos grožį ir aktorinius sugebėjimus, dar daugiau komplimentų A. Nedzinskas pažėrė Džordanai: „Manau, kad Lietuvos laukia tikra bomba – Butkutė labai talentinga ir laikui bėgant ji pasivys ir aplenks pačią Nataliją Zvonkę. Mano prognozės labai rimtos ir tikrai pasitvirtins.“

Komplimentų Džordanai negailėjo ir po dešimties metų ją vėl gyvai pamatęs Eugenijus Ostapenko. „Ambrozijos TV“ sezono atidarymo šventėje dalyvavęs atlikėjas taip pat neabejoja Dž. Butkutės talentu, o be to, anot E. Ostapenko, ši moteris tiesiog nesensta.

Balsuodami straipsnio dešinėje nuspręskite, ar Džordanos debiutas televizijoje paliks N. Zvonkę šešėlyje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją