Festivalyje bus atliekama naujai sukurta Gintauto Rakausko muzika, kurios pagrindu ateityje ketinama sudaryti programą šio projekto albumui „Paleisk mane“, taip pat bus prisiminta ir grupės „Saulės laikrodis“ kūryba. Praeityje garsi grupė „Saulės laikrodis“ savo veiklą pradėjo septyniasdešimtųjų pabaigoje ir vėliau buvo uždrausta sovietiniu laikotarpiu.

Muzikantai festivalyje atliks beveik 40 minučių trukmės programą. Projekte „SL“ kartu su jo iniciatoriumi Gintautu Rakausku groja klavišininkas Vaclovas Augustinas („Antis“, eks-„Saulės laikrodis“), būgnininkas Linas Būda („Antis“) ir bosistas Sergejus Sopelevas („Road Band“, eks-„Veidrodis“), rašoma agentūros „M.P.3“ pranešime spaudai.

„SL“ projekto dalyviai savo pasirodymą skiria prieš kelerius metus šį pasaulį palikusiam grupės „Saulės laikrodis“ klavišininkui Robertui Griškevičiui, taip pat grojusiam grupėse „Foje“, „Senas kuinas“ ir kitose. Už suteiktas sąlygas pasiruošti šiam pasirodymui projektas dėkoja grupei „Antis“ bei VšĮ „Ančių ferma“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją