„Garsiausių scenos žvaigždžių gyvenimo paslaptys, turtingiausių Lietuvos šeimų istorijos, stulbinama sėkmė siekiant karjeros, ir, žinoma, asmeninės laimės paieškos. Vedybos, skyrybos, džiaugsmai ir skaudžiausios likimo pamokos. Naujojoje LNK televizijos laidoje “Gyvenimas pagal moteris” neliks paslapčių“, - sako Saulius Bartkus.

Savo namų duris žiūrovams atvers visuomenėje žinomos bei gerbiamos damos, garsiausių vyrų žmonos, sužadėtinės ir jaunosios scenos žvaigždutės.

„Koks yra gyvenimas pagal moteris? Atsakymo į šį klausimą kol kas nėra. Juk kiekviena laidos herojė – ypatinga asmenybė, taigi ir kiekvienas siužetas bus tarsi maža paslaptis. Paslaptis, kurią atskleisti padės daugybė šalia pagrindinės herojės gyvenančių žmonių: tėvai, vaikai, vyrai, o gal…. netgi meilužiai?“, - svarsto prodiuseris.

Laidoje “Gyvenimas pagal moteris” žiūrovai išvys ne tik garsiausių Lietuvos moterų gyvenimo kasdienybę, bet ir itin slaptus jei jaudinančius asmeninio gyvenimo kadrus – filmuotą švenčių, kelionių medžiagą.

DELFI žiniomis, šią laidą ves iš LRT išėjęs Rolandas Vilkončius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją