Svarstymai, kiek plastinių operacijų atliko Madonna, domina visuomenę jau seniai, tačiau pati dainininkė nė karto nekomentavo šios temos, bet niekad ir neneigė spėlionių, dar labiau pakurstydama susidomėjimą savimi.

Paparaciai kartais vis išspausdindavo nevykusias žvaigždės fotografijas, o geltonoji spauda su nauju atkaklumu rašydavo apie galimas popscenos karalienės plastines operacijas. Ši istorija ir prasidėjo nuo nevykusios fotografijos. Paparaciai pričiupo Madonną, išeinančią iš Kabalos centro Niujorke su dukra Lourdes. Ant penkiasdešimties metų žvaigždės veido buvo matyti operacijos požymių. Vėliau šį faktą patvirtino kažkuris iš gydytojų. Dailūs Madonnos skruostai, jokių maišelių paakiuose ar nukarusio pagurklio – dainininkė tikrai nesirengia oriai senti. Ir vis dėlto gydytojai ryžosi atskleisti visuomenei visas smulkmenas, paaiškindami kiekvieną pjūvį. Madonna į tokį pareiškimą niekaip nesureagavo, skirtingai nei kitos žvaigždės, kuriuos tuojau pat būtų padavusios laikraščius į teismą už šmeižtą.

Demi Moore, Michelle Pfeifer, Liza Hurley ir Naomi Campbell – visos jos, spaudoje vos pasirodžius pranešimams apie botoksą ir veido patempimus, įnirtingai juos neigė ir viskuo kaltino geltonąją spaudą.

Madonna aukščiau viso to – tegu kiekvienas mano, ką tik nori.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją