Trečioji laidos „Paparacai.lt“ vedėja Giedrė Rusytė, paklausta apie naująjį televizijos sezoną, kol kas gūžčioja pečiais.

Mergina jau žino, kad drauge su Džiugu Siaurusaičiu ves naują televizijos žaidimą „Skylė sienoje“. A. Paškevičiūtė taps ne tik naujo TV3 žaidimo vedėja, bet ir prisidės prie laidos kūrimo darbų.

Jau dabar mergina padeda ieškoti žaidimo dalyvių ir kitaip stengiasi prisidėti kuriant laidą: „Labai džiaugiuosi, kad galiu ne tik vesti žaidimą, bet ir prisidėti prie jo kūrimo – taip galiu mokytis ir tobulėti.“ Aistė sako, kad nebijo dirbti skirtingose laidose ir nori išbandyti įvairius televizijos laidų formatus, todėl nesijaudina, kad dirbs kitokiame projekte, nei „Paparacai.lt“.

Trečioji „Paparacai.lt“ vedėja Goda Sabutytė taip pat turėtų nelikti be darbo. Ji jau filmuojasi naujoje LNK pramoginės publicistikos laidoje „Kakadu“. Kol kas Goda neišduoda, ar drauge su Berneen ir Tomu Ališausku taps šios laidos vedėja, ar tik retsykiais šmėžuos TV ekrane.

„Dabar esu laidos herojė, bet ateityje galbūt dirbsiu šioje laidoje“, - jau anksčiau Klubas.lt žurnalistams sakė Goda.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją