Šioje automatrisėje bus 98 sėdimos vietos.

Susisiekimo ministerijos sekretorė Liudmila Zumerienė DELFI tikėjosi, kad šis traukinys padės sumažinti automobilių spūstis.

Skaičiuojama, kad į miesto visuomeninį transportą įsiliesiančiam traukiniui atstumui tarp Stoties ir TVOU įveikti pakaks 7-8 minučių, o jo bilietas nebus brangesnis nei 3 Lt.

Tikimasi, kad paleidus keleivinį traukinį tarp Vilniaus ir Kirtimų geležinkelio stočių pro oro uostą dažnai kursuojantys keleiviniai traukiniai būtų patogūs ne tik oro uosto keleiviams, bet ir jo darbuotojams, taip pat Kirtimų gyventojams, netoliese esančių sodų šeimininkams.

Bendrovės „flyLAL Group" komunikacijos vadovė Gintarė Rimkuvienė DELFI sakė, kad oro uosto infrastruktūra „seniai prašėsi sprendimo, nes situacija buvo nepatenkinama".

„Šiuo metu tariamės su „Lietuvos geležinkeliais", kaip geriau panaudoti ir suplanuoti šią traukinio liniją. Svarstome galimybę pasiūlyti vieną jungtinį bilietą, pavyzdžiui, Kaišiadorys-Paryžius, kur keleivis iš Kaišiadorių važiuotų geležinkeliu, Vilniaus geležinkelio stotyje persėstų į traukinį iki oro uosto, paskui į lėktuvą", - sakė ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją