Salotoms reikės:

100 g datulių,
225 g braškių,
½ agurko (smulkiai supjaustyto),
mėtų šakelių papuošimui.

Padažui:

125 ml neriebaus jogurto arba grietinės,
1 šaukšto mėtų (smulkiai pjaustytų),
1 šaukšto braškių sirupo,
druskos, juodųjų pipirų (maltų) pagal skonį.

Gaminimas:

Perpjaukite kiekvieną datulę ir išimkite kauliukus. Datulių minkštimą supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite braškes, agurką ir susmulkintas datules į lėkšteles arba į vieną didelį indą.

Sumaišykite visus padažo ingredientus. Apliekite salotas padažu ir papuoškite mėtų šakelėmis.

Braškių sirupo galite nusipirkti prekybos centre. Tačiau jeigu jo neturite, galite pakeisti skystu skaidriu medumi.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją