Filmo platintojai buvo šokiruoti sužinoję, jog Malaizijos gatvėse už penkis ringitus (apie 4,5 lito) galima įsigyti vaizdo kasetę su "Neperšaunamo vienuolio" (Bulletproof Monk) įrašu, nors filmas dar nėra visiškai baigtas, pranešė laikraštis "Malay Mail".

52 mln. JAV dolerių (170,9 mln. litų) kainavęs kino kompanijos "MGM Studio" filmas, kurį prodiusavo žinomas veiksmo filmų kūrėjas Johnas Woo, pasaulio kino ekranuose turėjo pasirodyti balandžio 16 dieną.

Pasak Amerikos kino filmų asociacijos atstovo, filmo gamintojai tiki, jog piratinę kopiją uždaros peržiūros metu MGM studijoje nufilmavo Tolimųjų Rytų sindikato nariai, turintys ryšių su Holivudu.

"Pradedame tyrimą, kad išsiaiškintume, kaip tai buvo padaryta. Tai labai rimta ir norim prisikasti prie šio reikalo šaknų", - sakė asociacijos pareigūnas.

Malaizijoje veikiančio platintojo "Golden Screen Cinema" vadybininkas Irvinas Chee paragino kino kompaniją sugriežtinti saugumo priemones, kurios padėtų pažaboti piratavimą.

Jis taip pat pranešė, kad piratinė filmo kopija nėra pilna - joje trūksta "filmo kulminacijos ir jo įžanginės scenos". Pasak vadybininko, "Golden Screen" derasi su filmo agentais pradėti rodyti filmą anksčiau nei planuota.

Filme aktorius C.Y.Fatas vaidina budistų vienuolį, kuris 60 metų keliavo po pasaulį, saugodamas šventą senovinį raštą. Rašte atskleidžiama neribotos galios paslaptis ir dabar vienuolis ieško žmogaus, kuriam galėtų perduoti ją saugoti.

Pabaigoje netikėtai nutrūkstančiame piratiniame filmo įraše matomi žiūrovų galvų siluetai ir skamba juokas, pranešė dienraštis.

"Malay Mail" žurnalistai taip pat cituoja šaltinį, kurio teigimu piratinės filmo kopijos padaugintos Malaizijoje ir vėliau pateko į Honkongą, Taivaną, Singapūrą ir Tailandą.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją